MITT FOKUS

Passion. Det här är det jag brinner för och ända sen jag utbilda mig till makeup artist har mitt fokus varit just bröllop. Jag kan inte tänka mig något finare och mer betydelsefullt än att få förtroendet att vara en liten del av just din bröllopsdag.

Moa Nanny Karlsson

Har inte ångrat det en sekund. Att hela tiden ha möjligheten att utvecklas och träffa människor för att vara en del av deras stora dag och hjälpa dem att bli den vackraste versionen av sig själva är verkligen en speciell känsla. Det är verkligen det som hela tiden motiverar mig att driva företaget framåt.

Under åren har jag gjort allt ifrån stora tidingsomslag till Live sändingar i TV, föreläst på mässor, varit sminkansvarig på festivaler men framförallt fått förtroendet att sminka bröllopssminkningar.

Det finns för mig inte en mer speciell känsla än att få vara med på en sån dag.

Drömresan till Marrakech tillsammans med Bröllopsmagasinet

Det var i uppdrag av Bröllopsmagasinet och den dåvarande chef redaktören Anna Storm som jag fick äran att följa med till Marocko, närmare bestämt Marrakech.

Vi var ett helt team! Fotografen Maria Eberfors, Stylisten Åsa Bräck ifrån Åsa Design, Linn Storm som assistent, Hårstylisten/frisören Malin Andersson, och våra vackra modeller Jenny Byrman och Alva Laurén.

Det är verkligen det mest ärofyllda uppdrag jag blivit tillfrågad och resultatet ledde till att vårt arbete fick framsidan för Bröllopsmagasinet i hela Norden. Det är en mäktig känsla.

Här kan du ta del av alla otroligt fina bilder. – Inspiration

Låt oss prata om ditt bröllop!