Resan till Marrakech

Tillsammans skapade vi bilder som fick första sidan i hela norden, flera uppslag i tidningen och så många fina minnen.

Vi var 8 stycken som packade väskorna för att flyga till Afrika och skapa material till nästa nummer av Bröllopsmagasinet. Vilket team vi var! Anna Storm som den dåvarande chef redaktören tillsammans med sin tvillingsyster Linn storm som assisterade. Vi hade också äran att ha med oss Åsa Bräck ifrån Åsadesign i Grebbestad. Tror inte hon behöver någon närmare presentation, den kvinnan kan allt om brudklänningar och styling och har verkligen ett öga för detaljer. Såklart var det min talangfulla nära vän Malin Andersson som stod för frisyrerna.

Vem var då personen bakom kameran som fångade alla dessa magiska ögonblick? Jo, den otroligt duktiga Maria Eberfors Studio56 Photografy. Alla bilder ifrån Marrakech som ni ser på hemsidan är fotade av just Maria.

Modellerna som var med på resan var Jenny Byrman och Alva Laurén.
Är så tacksam att jag fick arbeta med dessa skönheter. Även fast klockan ringde vid 04.30 och det var dags för dagens första sminkningar möttes man alltid av leende och glatt humör.

Den här resan till Marrocko, Marrakech var som ni förstår verkligen en fantastisk upplevelse och det var främst på grund av teamet som var med och sättet vi arbeta tillsammans.

Oerhört tacksam för såna här möjligheter, kom ihåg att aldrig ge upp om dina drömmar. Fortsätt jobba hårt så kommer du att nå dit.

Moa Nanny Karlsson