Resan till Maspalomas – part one

Ijanuari var det äntligen dags för plåtning av nästa nummer till Bröllopsmagasinet. Kan inte med ord beskriva hur glad jag blev att ännu en gång få följa med på en resa och göra det jag älskar mest! Resan till Marrakech blev en succé och väldigt omtalad, så skall jag vara helt ärlig med er så kände jag lite press på att jag måste toppa det. Jag ville leverera ännu bättre.

Så jag var lite nervös när vi flög ner, men kände mig trygg och extremt taggad eftersom Anna Storm – chefredaktör på Bröllopsmagasinet hade samlat ihop samma team som till Marrakech. Vilket var en stor fördel, vi kände ju redan varandra. Detta gjorde att när vi väl satte igång och jobba så föll sig allt så naturligt.

Fotograf var såklart Maria Eberfors Studio56 Photografy. Malin Andersson gjorde alla magiska frisyrer och Åsa från Åsa Design har stylat.
Som jag nämnde tidigare så är det Anna Storm som har roddat ihop det här, hon peppar, kommer med idéer, styr upp när vi alla spårar iväg och har en öga för att se fotomöjligheterna.

Modellerna som var med på resan var Jenny Byrman och Alva Laurén. Älskar, verkligen älskar att jobba med dessa tjejer. Helt okomplicerade, glada fulla med energi (okej 04:30 dag två var inte alla super pigga kanske, haha!) När man gör såna här jobb så är teamet så otroligt viktigt, man jobbar timmar innan solen har gått upp och slutar inte förrän det sista bilderna i solnedgången är tagna. Tillsammans jobbar alla inom sitt expert område och självklart har vi också stunder då man känner att man helt tappat det, men då finns det alltid någon som står där och stöttar och ger mer energi igen.

Bilderna nedan är helt otroliga. Jag var lite orolig över att vi skulle kunna toppa Marrakech numret, men det måste jag säga att vi verkligen gjorde. Kollar jag på mitt egna arbete så tycker jag att sminket verkligen har utvecklats och det är en så stor bekräftelse och belöning för mig efter mycket hårt arbete. Ibland får man var lite extra stolt över sig själv, eller hur?

Moa Nanny Karlsson