Resan till Maspalomas – part two

Det var verkligen några magiska dagar vi hade i Spanien. Att få fria händer att utmana sin kreativa sida tillsammans med ett sånt fantastisk team, betyder så mycket för mig. Att ha en gäng runt sig som tror på just min expertis och man känner verkligen en värme och stort förtroende. Jag tror ni ser det i bilderna nedan, tycker verkligen man kan se värmen och att vi hade så roligt när vi gjorde det här.

Faktumet att jag återigen blev tillfrågad att sminka för Bröllopsmagasinet är en riktigt stor bekräftelse på att det jobb jag tidigare gjort har levt upp till deras förväntningar. Varje gång är verkligen speciellt och en möjlighet som jag är oerhört tacksam för.

Maria Eberfors Studio56 Photografy. har självklart stått för alla dessa fantastiska bilder, stylisten är Åsa, ifrån Åsa Design och håret stod Malin Andersson för. Kvinnan som drog ihop detta gäng igen är Anna Storm, chefredaktör på Bröllopsmagasinet.

Modellerna som var med på resan var Jenny Byrman och Alva Laurén.
Så ni ser ju, Anna drog ihop samma team som i Marrakech! Varför ändra ett vinnande koncept?

Lookerna nedan är lite tuffare än vad ni vanligtvis brukar se på just bröllop, vilket jag älskar! Det är verkligen så spännande att testa nya stilar och framförallt lite mer smink även på bröllopsdagen.
Jag menar, kolla på dom svart sotade ögonen? Nu är jag lite partiskt, men wow säger jag bara.

Moa Nanny Karlsson